Jednorázové nitrilové rukavice ANSELL TouchNTuff 92-600
Svetová špička medzi jednorázovými rukavicami odolnými proti chemickým postrekom
Kategória: | nitrilové jednorazové rukavice |
---|
Unikátné veľmi pevné a pružné proti alergické rukavice.
KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI A VÝHODY
Svetová špička medzi jednorazovými rukavicami pre ochranu pred postrekom chemikáliami
Patentovaný materiál spoločnosti Ansell ponúka vylepšenú ochranu proti postreku chemikáliami
Jemná nitrilová zmes poskytuje vysoké úrovne pohodlia
Robustný dizajn pre zvýšenú odolnosť
Bez silikónu pre ochranu produktov
Dostupné tiež v obchodnom balení
Doporučené pre:
Presun kvapalín aj pevných látok
Odber vzoriek a ich spracovanie
Spracovanie mäsa, rýb a potravín
Priemyselná výroba
Údržba
Laboratórne analýzy
Manipulácia s chemikáliami
Primárne priemyselné odvetvia:
Prírodné vedy
Potravinársky priemysel
Automobilový priemysel
Strojársky priemysel a vybavenie
Chemický priemysel
Kategorie III;
EN 420:2003 + A1:2009
FDA21 CFR 177-2600
EN 374, EN ISO 374-1-2016 Type B (J K P T)
EN 374-5
Rukavice sú vyrobené bez silikónu, dĺžka 240 mm, vysoká dotyková citlivosť. Veľkosť S, M, L, XL.
KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI A VÝHODY
Svetová špička medzi jednorazovými rukavicami pre ochranu pred postrekom chemikáliami
Patentovaný materiál spoločnosti Ansell ponúka vylepšenú ochranu proti postreku chemikáliami
Jemná nitrilová zmes poskytuje vysoké úrovne pohodlia
Robustný dizajn pre zvýšenú odolnosť
Bez silikónu pre ochranu produktov
Dostupné tiež v obchodnom balení
Doporučené pre:
Presun kvapalín aj pevných látok
Odber vzoriek a ich spracovanie
Spracovanie mäsa, rýb a potravín
Priemyselná výroba
Údržba
Laboratórne analýzy
Manipulácia s chemikáliami
Primárne priemyselné odvetvia:
Prírodné vedy
Potravinársky priemysel
Automobilový priemysel
Strojársky priemysel a vybavenie
Chemický priemysel
Kategorie III;
EN 420:2003 + A1:2009
FDA21 CFR 177-2600
EN 374, EN ISO 374-1-2016 Type B (J K P T)
EN 374-5
Rukavice sú vyrobené bez silikónu, dĺžka 240 mm, vysoká dotyková citlivosť. Veľkosť S, M, L, XL.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.