Posledný deň odosielania balíkov je 19.12.2025

TB 760 COLDGRIP rukavice

Celomáčané rukavice vhodné pre kontakt s potravinami odolné aj voči chladu
Farba ?
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
€13,54 / ks €11,01 bez DPH
Dostupnosť: Na sklade u dodávateľa (objednajte do 15.12., odošleme 17-18.12.) (26 ks) Na sklade u dodávateľa (objednajte do 15.12., odošleme 17-18.12.) (110 ks) Na sklade u dodávateľa (objednajte do 15.12., odošleme 17-18.12.) (115 ks) Na sklade u dodávateľa (objednajte do 15.12., odošleme 17-18.12.) (71 ks) Zvoľte variant
Možnosti doručenia
Kód: 0108031899070 0108031899080 0108031899090 0108031899100 0108031899110 Zvoľte variant
TB 760 COLDGRIP rukavice

Podrobný popis

Materiál:
Materiál máčania: latex
Materiál rukavíc: polyester , akryl

Popis:
• rukavice z modrého polyesteru a elastanu
• celomáčané v modrom latexe
• pieskovaný latexový čierny povlak na dlani
• čierna akrylová podšívka
• pletené zápästie
• polyester s elastomérom: maximálne pohodlie
• pieskový latexový povlak zvyšuje odolnosť a priľnavosť
• akrylový vnútro zvyšuje skvelú ochranu proti tekutinám

Normy:

EN 420 Ochranné rukavice
EN 388 (2231X) Ochranné rukavice proti mechanickým rizikám
EN 407 (X2XXXX) Ochranné rukavice proti tepelným rizikám (teplu a/alebo ohňu)
EN 511 (31) Ochranné rukavice proti chladu
FOOD CONTACT Vhodné pre styk s potravinami

Vlastnosti:

Oblasť máčania: Úplne
Druhá oblasť máčania: Prsty, Dlaň
Mierka: 10 GG




Dodatočné parametre

Kategória: latexové máčané rukavice
EAN: Zvoľte variant
Status: Na objednávku
Farba: modrá
Normy: EN 420:2003+A1:2009, EN 388:2016 | 2231X, EN 407:2004 | X2XXXX, EN 511:2006 | 31, FOOD CONTACT
Materiál máčania: latex
Materiál rukavíc: polyester, akryl
Oblasť máčania: Úplny
Druhá oblasť máčania: Prsty, Dlaň
Mierka: 10 GG
MOQ: 1 PÁR
Kategórie: Rukavice, Bezšvové rukavice, Odolné voči chladu, Máčané a povrstvené, Mechanické, Tepelné riziká, Odolné voči teplu

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola