Bezpečnostná členková obuv SECURA HYDRA 91 255 S2 biela

Obuv vhodná do potravinárskeho priemyslu, s ochranou špice
Veľkosť
Farba
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
- - - - - - - - - - - - - 23.4.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia
v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne Na sklade (2 par) Zvoľte variant
Kód: 3964.00 3965.00 3966.00 3967.00 3968.00 3969.00 3970.00 3971.00 3972.00 3973.00 3974.00 3975.00 3976.00 3977.00 Zvoľte variant
Značka: ELSTROTE
€44,10 / par €36,75 bez DPH
Kategória: biela bezpečnostná členková obuv
Výrobca: ELSTROTE

Kvalitná a nerozbitná bezpečnostná hydrofóbna obuv SECURA HYDRA vyrobená z pevného hydrofóbneho mikrofíbru , s kompozitnou špicou.
Podošva je šálová prešívaná po obvode rámika, čo znamená 100% garancia spoja podošvy so zvrškom obuvi.
Obuv je flexibilná a pohodlná určená hlavne pre potravinársky priemysel. Obuv spĺňa najnáročnejšie požiadavky zákazníka, ktorý hľadá kvalitu za rozumnú cenu.

Parametre:

-zvršok: antibakteriálny materiál microfiber

-podšívka: priedyšný podšívkový materiál TEBOX

-podošva: pevná a odolná protišmyková 2D PU

-stielka: footprint work eco

-bezpečnostná špica: áno

-norma: EN ISO 20345 S2

-Vyrobené na Slovensku!

Veľkosti obuvi nájdete tu:

Velkosti obuvi Elstrote

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: