Zateplená členková obuv SECURA HYDRA 91 250 Z O2 biela

Zateplená obuv z hydrofóbneho materiálu, vhodná do potravinárstva
Veľkosť
Farba
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
- - - - - 26.2.2024 - - - 26.2.2024 - - - - Zvoľte variant
Možnosti doručenia
v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne Na sklade (3 par) v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne Na sklade (3 par) v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne v závislosti od vyťaženosti našej výroby cca 3 týždne Zvoľte variant
Kód: 2229.00 2230.00 2231.00 2232.00 2233.00 2234.00 2235.00 2236.00 2237.00 2238.00 2239.00 2240.00 2241.00 2242.00 Zvoľte variant
Značka: ELSTROTE
€38,62 / par €32,18 bez DPH
Kategória: biela zateplená obuv
Výrobca: ELSTROTE
Zateplená členková obuv SECURA HYDRA 91 250 Z O2 biela
Náš výrobok
Kvalitná a nerozbitná pracovná zateplená hydrofóbna obuv SECURA HYDRA vyrobená z pevného mikrofíbru.
Podošva je šálová prešívaná po obvode rámika, čo znamená 100% garancia spoja podošvy so zvrškom obuvi.
Obuv je zapínateľná na suchý zips. Obuv je flexibilná a pohodlná určená hlavne pre potravinársky priemysel.
Obuv spĺňa najnáročnejšie požiadavky zákazníka, ktorý hľadá kvalitu za rozumnú cenu.

Parametre:

-zvršok: antibakteriálny materiál LORICA LEATHER microfiber

-podšívka: teplý podšívkový materiál

-podošva: pevná a odolná protišmyková 2D PU

-stielka: footprint work eco

-norma: EN ISO 20347 O2

-Vyrobené na Slovensku!

Veľkosti obuvi nájdete tu:

Velkosti obuvi Elstrote

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: